Her kan du se våre utvalgte hyttemodeller tilpasset Rauland og Fjellsteggen.
Hyttene blir levert av vår gode samarbeidspartner Saltdalshytta.

Fjellsteggen Smart 5

Fjellsteggen SMART 5 har et distinkt særpreg og mange praktiske finesser. Bak den flotte fasaden er det god plass til det aller meste. Bare loftet er på nesten 50 kvm, og inneholder to gode soverom og en fin og lys loftsstue med utsikt i flere retninger.

Fjellsteggen Smart 3

Fjellsteggen Smart 3 i er har stort loft som gir plass til to soverom, pluss en fin loftsstue i en ark mot utsikten. Det innholdsrike loftet frigjør verdifull plass på hovedplanet, som har en romslig stue/kjøkkenløsning med overbygd uteplass. Her finner du også hovedsoverommet, bad/sauna, og en gang med god garderobeplass. Hytta har et overbygd inngangsparti og utebod.

Fjellsteggen Premium 2

Fasadens sørside preges av to svalganger – en ved inngangspartiet, og en i forbindelse med stua.
Også på innsiden er det nok av kvaliteter. Et stort kjøkken, en flott spisestue med skyvedør i begge ender av bordet, og en hems som strekker seg fram over stua. Bad og sauna danner en kube i midten av bygget. Legg også merke til de to kombinerte inne-/utebodene, der den ene er tenkt som dedikert smørebod.


For flere modeller klikk her

Ønsker du å sette opp en hytte fra en annen leverandør, er det også selvsagt mulig. Ta kontakt med vår megler; Lene Killingtveit. Hun hjelper deg med å finne løsningen som passer for dere.