Fjellsteggen – et nytt unikt hytteområde

Fjellsteggen er skapt med dette i tankene. Kort vei til Raulands mange spennende aktiviteter, uten følelsen av å være for tett innpå andre. Nyt den magiske utsikten utover Raulandsfjella med dagens første kaffekopp i hånda og det knitrer i peisen.

Se tomtekart.
Se Fjellsteggen på kartet (PDF, 4.6 MB).

Fantastiske solforhold

Det er visse kvaliteter som vi ser etter når vi skal kjøpe hytte. Hyttetomtens beliggenhet. Solforholdene. Avstanden til naboen. Mulighetene for langrenn, alpint og fotturer. Naturopplevelser. Materialvalgene. Arkitekturen. Det er mye som skal klaffe for at den gode magefølelsen melder seg, og dere vet deres har funnet din helt spesielle sted.

Vi som utvikler Fjellsteggen tar disse ønskene på alvor. Med vår kompetanse, erfaring og ambisjoner har vi skapt Fjellsteggen for deg som, ja, krever litt mer. Vi er stolte av å videreutvikle Raulands hyttetilbud til nytt nivå, med hyttetomter og leverandører der kun det beste er godt nok.

Norsk kvalitet

Terrasserte utsiktstomter mot Raulandsfjell, en hytte som er komplett ferdig – både innvendig og utvendig, og en profesjonell utbygger som skaper en problemfri byggeperiode er viktig. Vi samarbeider med noen av de dyktigste, som kun tilbyr morgendagens hytter. Fokuset er moderne arkitektur, praktiske løsninger og kvalitetsmessig gode materialvalg. Vårt mål er å overraske deg positivt. Resultatet er et hytteliv der alt det praktiske er tatt hånd om, slik at du og familien kan bruke hytteturen på akkurat det dere har lyst til.

Se vårt utvalg av hytter på Rauland.